Top

Walther PPQ M2 5" 9x19mm

20% Korting
  • Walther PPQ M2  5"  9x19mm
  • Walther PPQ M2  5"  9x19mm
€ 1.049,00
839,00


Walther PPQ M2 pistool in 9x19mm met de 5" loop. De langer loop geeft een langere vizierlijn en is dus in principe net weer een tikje nauwkeuriger dan de standaard 4" versie. De nieuwe PPQ pistolen kunnen worden herkend aan de magazijnpal aan de linkerzijde van het pistool in plaats van aan de trekkerbeugel. De nieuwe magazijnpal kan zowel links als rechts gemonteerd worden, de slidestop is links en rechts bedienbaar. De nieuwe positie van de knop maakt dit pistool nu beter geschikt voor IPSC schietonderdelen.

Het nieuw ontworpen Quick Defense trekkersysteem garandeert veilig afvuren. Het drukpunt en het trekkergewicht is gelijk van het eerste tot het laatste schot, de trekker heeft tevens een zeer korte “reset”. Het middelste trekkerblad dient als veiligheid. Samen met de andere automatische veiligheden maakt dit de Walther PPQ tot een zeer veilig pistool.

Voor de toch al fijne grip worden nu ook verwisselbare greepplaatjes voor de achterzijde meegeleverd in drie verschillende maatvoeringen. Verdere eigenschappen zijn een universele bediening, stalen richtmiddelen uitgevoerd met drie lichtgevende punten en een picatinny rail aan de voorzijde van het wapen.


Artikelnummer: WAL-2813831
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code