Top

Welkom bij MH Schietsport

LET OP: AANSTAANDE VRIJDAG 19 JULI ZIJN WIJ GESLOTEN I.V.M. EEN CURSUS!

ZOMERVAKANTIE:

WIJ HOUDEN EEN PAAR WEKEN ONS GEMAK VAN 22 JULI T/M 12 AUGUSTUS. IN DIE TIJD ZIJN WIJ ECHTER WEL OP AFSPRAAK VOOR U GEOPEND.

MH Schietsport is in 2014 ontstaan uit onze passie voor de schietsport in al zijn facetten. Onze zaak richt zich op de sportschutter, de professional, schietverenigingen, de recreatieve schutter en als importeur van diverse producten ook op de vakhandel. Onze focus ligt op kwaliteit en service. Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste.

De daadwerkelijke voorraad zal zoveel mogelijk up-to-date worden gehouden in de webshop, zodat u een goede indicatie hebt over de levertijd(en) van de aangeboden producten.

Als u een bepaald product niet kunt vinden in onze webshop of een specifiek artikel zoekt; bel of mail ons dan geheel vrijblijvend.

MH Schietsport is dealer en/of importeur van diverse merken, zoals: CZ, Glock, Colt, Sabatti, Beretta, Astra, SDM, GSG, Leupold, Redfield, Sightron, Delta Optical, Bushnell, Double Alpha Academy, Hornady, ZEV Tech, Competitive Edge Dynamics, DPM, Magpul, B&T, Bulldog Cases USA, Hogue, Hoppe's, Uncle Mike's, Geco, S&B, JSB, H&N, HiViz, Limbsaver etc. etc. Ons productengamma breidt zich momenteel nog steeds uit.

Mail (bij voorkeur) of belt u ons voor vragen of opmerkingen.

Erkende Wapenhandel en aangesloten bij de VVJS


WIJ ADVISEREN U OM BIJ BESTELLEN EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN, DAN KUNT U NAMELIJK ALTIJD INLOGGEN OM DE STATUS VAN UW BESTELLING TE ZIEN
 
ONZE HUIDIGE AANBIEDINGEN: